Stel cookie voorkeur in

Groep 6 op de ijsbaan

Niek en Hessel uit onze groep houden heel erg van schaatsen. Zij hadden bedacht om met de hele klas te gaan schaatsen. Eerst hebben ze uitgezocht wat alles kost en ze hebben de ijsbaan gebeld wanneer we konden komen. daarna hebben ze de nodige mails gestuurd en aan Karin toestemming gevraagd. Dat hadden ze heel goed gedaan want op 28 november konden we met de hele klas schaatsen.

Voor sommige kinderen was het spannend en  andere kinderen schaatsen elke week. Maar we waren de enige klas op de ijsbaan en we hadden de hele 30x60 baan voor onszelf. Wat een feest! Iedereen hielp elkaar. Er werden rekjes gepakt en kinderen steunden elkaar. Al gauw stond de hele klas op het ijs en schaatste iedereen langs elkaar. Ook de jongen die eerst op het ijs getild moest worden en ook de jongen die op twee ijzertjes wilde schaatsen. Na al dat schaatsen was het tijd voor wat warms. De moeders van Hessel en Niek hadden warme chocolademelk en koek mee. 

Na dit lekkers was het tijd voor de 400 meter baan. Bijna alle kinderen waagden hier een rondje en dat ging hartstikke goed! Sommige kinderen hebben zelfs tien rondjes op de groet baan geschaatst.

Het was een fantastische dag en we bedanken de moeders en vader die ons gereden hebben!